Presentatrice

“Met veel enthousiasme en een frisse, alerte en inhoudelijk betrokken blik weet Janske als gastvrouw of gespreksleider van een bijeenkomst de juiste sfeer neer te zetten. Haar ervaring als theatermaker is merkbaar en van toegevoegde waarde. Op een heel natuurlijke en prettige manier leidt ze het gesprek en betrekt ze publiek en deelnemers daarbij. Met af en toe een persoonlijke noot zorgt ze voor een goede dynamiek. Ze is scherp op het resultaat en de opbrengst van de bijeenkomst en weet dit met rake conclusies samen te vatten en te bereiken.”

Claudia Aarts / adviseur en projectleider BKKC

“Janske heeft me als co-presentator aangenaam weten te verrassen met haar humor, lef en improvisatietalent. Ze presenteert met dynamiek en flair. Ze kan snel schakelen tussen verschillende onderwerpen en weet met de juiste vragen een prettige sfeer te creëren.”

Nathan de Groot / dagvoorzitter, facilitator, trainer

“Wij vroegen Janske de uitreiking van de Jacques de Leeuwprijs op zich te nemen. In een volle schouwburg leverde ze een goede en deskundige presentatie af. Ze wist precies de juiste toon te pakken, met humor. Hierin wist ze ook alle genomineerden goed voor het voetlicht te plaatsen zonder zelf al te aanwezig te zijn. Janske’s invulling sloot precies aan bij hoe wij het wensten.”

Annemarie Pijnappel / Fontys Hogeschool voor de Kunsten